علوم سیاسی

علوم سیاسی
علم سیاست 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان علوم سیاسی و آدرس reality2010.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





کمونیسم : Communism
 در واقع بر اساس سوسیالیزم بوده ولی به صورت افراطی که در آن کلیه مالکیت های فردی و شخصی حذف و مالکیت در جامعه به صورت اشتراکی و در حد نیاز هر فرد با کنترل و نظارت دولت ،تعریف می شود. به عبارتی: مالکیت اشتراکی توده ها با نظارت دولت را گویند.

دموکراسی : Democracy
حکومت مردم بر مردم یا همان مردم سالاری را گویند . به عبارتی دیگر مردم از طریق انتخابات و واگذاری اختیارات به نمایندگان خود حکومت می کنند.

فئودالیسم : Feudalism
 حکومت ملاکین و اشراف را بر رعایا گویند. در این نوع همه اختیارات و امتیازات از آن اربابان بوده و رعایا دارای حق و حقوق نمی باشند. 

کاپیتالیسم : Capitalism
 به حکومتهایی گویند که اشخاص دارای مالکیت های بزرگ شخصی و بعضا خانوادگی بوده و بخش اعظم کارخانجات و ... را سرمایه داران معدود در اختیار خود داشته باشند. به عبارتی اعتقاد و بها دادن به سرمایه داری و حکومت آنان می باشد.

ناسیونالیسم : Natinonalism
 در این نوع نظام، ملی گرایی و وطن پرستی به حد افراط و به عنوان یک اولویت مهم شمرده شده و سردمداران آن خود را برتر از سایر ملل می بینند. همان ملیت پرستی می باشد.

لیبرالیسم : Liberalism
 به معنای آزادی کامل مردم در جامعه می باشد. به عبارت دیگر ليبراليسم به مجموعه سياست ها و برنامه هایی  كه هدفشان ایجاد آزادى هرچه بيشتر براى فرد باشد اطلاق  مى شود.

سکولاریسم : Secularism
 در این نوع ، دین از حکومت حذف شده و صرفا مسائل غیر دینی  و غیر مذهبی در نظام و روش حکومت موثر می باشد . به عبارتی سکولاریسم به صورت عمومی به مفهوم ممانعت از دخالت دین در امور عمومی جامعه و حکومت است. در این نوع دین  / مذهب در مقابل عقل و علم قرار گرفته و جدایی دین از سیاست به عنوان ارزش تعریف می شود.

لائیسم : Laicism
به معنای جدایی دین از سیاست (جدایی بین حوزه دین و سازمان حكومت می‌باشد). به عبارتی دین در حكومت لائیك شخصی شده و در حوزه عمومی جامعه و حکومت جایگاهی ندارد.
  در حکومت لاییک/ لائیک فعالیت‌های دینی باید در چارچوب قانون همانند دیگر فعالیت‌ها انجام  پذیرند. در این نوع ، دولت در برابر نظریات مذهبی هیچ گونه موضعی نگرفته و افراد مذهبی را همانند دیگر افراد جامعه می‌شناسد.

فمینیسم  : Feminism

فمینیسم را باور داشتن به حقوق زنان و برابری  زن و مرد در حوزه سیاسی، اجتماعی، و اقتصادی  و تلاش برای رسیدن به این برابری و مسایل و علایق زنان تعریف می کنند.  اساس فمینیسم را در آن می دانند که حقوق، مزیت‌ها، مقام، وظایف و ... نبایستی از روی جنسیت انسانها تعیین شود. در این تفکر تلاش برای احقاق حقوق زنان اصل می باشد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید وب سايتي در خصوص فلسفه سياست و مباحثي در اين خصوص كه در پست هاي به موارد ديگر هم جهت تنوع پرداخته ميشود كه اميدواريم مورد توجه و استفاده دوستان قرار گيرد.
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 35
بازدید دیروز : 23
بازدید هفته : 62
بازدید ماه : 66
بازدید کل : 58694
تعداد مطالب : 96
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید